0 (332) 673 36 96
Hoş geldiniz!   

KONAY İnşaat San.Tic.Ltd.Şti.

Çevre kirliliğinin ulaştığı boyutlat ekolojik dengeleri altüst etmiştir fakat teknolojinin getirdiği gelişmiş standartlar bize düzenli ekonomik çözümler sunmuş bulunmaktadır. Örneğin asfalt veya yerinde dökülen beton gibi çevre sağlığına zararlı, canlıların yaşayıp üremesine imkan vermeyen, toprağın nefes almasına mani olan, bununla birlikte çok çabuk yıpranıp tamir ve bakım gerektiren altyapı malzemelerinin artık şehircilik anlayışında yeri kalmamıştır.
 

Değişen bu anlayışla beraber, özellikle parke taşı uygulamaları yoğun olarak kullanılmaya başlanmıştır. Parke taşları, bordürler, drenaj olukları, çiçeklikler, karosimon, döşeme plakaları ve andezit gibi altyapı elemanları araç kullanım alanlarında olduğu kadar yaya yollarında ve yerleşim alanlarında da kullanılabilmektedir. 
 

Firmamız peyzaj ve çevre düzenleme işlerinde 25 yıllık tecrübesiyle pek çok kişi ve kuruluşa hizmet vermiş, yoğun kentsel alanlarda doğayla bütünleşmeyi sağlamış, gereksinimleri etüt ve proje uygulamaları ile tamamlayarak beğeni kazanmıştır.
 

Kullanılan malzeme ve yapılan uygulamaların son derece kaliteli olmasından başka verilen garantiye sadakatle uyulmuş, müşteri ilişkilerinde titizlik ve yapıcı olmaktan asla sapılmamıştır.
İhtiyaç belirlenmesi halinde; yetişkin elemanlarla, peyzaj düzenlemesi yaptırılmak istenen alanda gerekli ölçümler alınıp, istekelr tespit edildikten sonra uygulama projesi, teklif olarak müşteriye takdim edilmekte, beğenilmesi halinde istenen düzenleme en kısa zamanda kullanıma sunulmaktadır.

Duyurular
Konuk Defteri

Tüm mesajları okumak ve mesaj yazmak için tıklayınız.

  • "Uzun yıllardır çözüm ortağımız olan ortakdizayn.com ekibine teşekkür ediyoruz. "
    Yüksek VURAL